Vakna Sverige! – Min resa med Gud vid min sida

Sten Nilsson – Bilden av kvinnan maria med barnet tillbads långt före kristus

Hem > Sten Nilsson – Bilden av kvinnan maria med barnet tillbads långt före kristus

Sten Nilsson – Bilden av kvinnan maria med barnet tillbads långt före kristus

Jag har läst ännu en bok. Guds sjufaldiga förbund av Sten Nilsson, som gick bort förra året. En bok som likt mycket annat har inspirerat mig och fört mig ett steg närmre min egen tro och mitt kall. Oavsett om ni är anhängare av Livets Ord eller inte så råder jag er att läsa boken. Jag lärde mig mycket och jag tror att många kan göra det av att läsa boken. Ett citat jag fann vackert var ”Bilden av kvinnan Maria med barnet tillbads långt före Kristus”. Man måste inte hålla med, men jag fann det vackert. Jag känner att jag närmar mig min väg till Gud.
/ Mr X