Vakna Sverige! – Min resa med Gud vid min sida

Tankar inför det nya året 2016

Hem > Tankar inför det nya året 2016

Tankar inför det nya året 2016

Idag är det den tjugoåttonde december. Alltså en av de sista dagarna 2015. Snart är det nya året här, det är dags för 2016. Med nya år kommer ofta löften, mål och drömmar. Mina tankar inför det nya året ser ganska likadana ut. Jag funderar framåt, men även bakåt. Många minnen kommer upp. Men jag blickar framförallt framåt. Jag funderar mycket över min tro. 2016 vill jag finna mitt kall. Jag har under dagen lyssnat på några undervisningar av Lennart Jareteg, och han säger mycket klokt. Kanske har jag kommit ett steg närmare att finna ro i min tro. För jag vet att jag tror, men jag vet inte hur. 2016 ska bli året då jag finner platsen för min tro, året då jag finner mitt kall och kommer närmre Gud.
/ Mr X